We.All.Sim.

Nieuw! Fanatec CSL Universal Hub

De CSL Universal Hub ondersteunt een wijd gamma aan sturen, die dezelfde features combineert als de ClubSport Universal Hub tegen een lagere prijs van 149,95 euro!

Makkelijk aanpasbaar.

Een innovatief schuif systeem zorgt ervoor dat je zonder moeite de positie van de schakelpaddels en knoppen clusters aan kan passen aan de diameter van het stuur.

Volgestopt met opties

Het ontwerp van de geïntegreerde knoppen, display, en schakelflippers ogen zeer mooi bij diverse stuur combinaties. De knoppen plaatsing is geoptimaliseerd voor het training van spier geheugen, met diverse maten, vormen, en hoogtes zal het herkenbaar zijn door alleen maar te voelen.

Genoeg invoer mogelijkheden.

Naast 8 standaard knoppen hebben de geïntegreerde knop eilanden ook een 2- weg schakelaar, 2 2-weg “toggle” schakelaars en een 7-weg funkyswitch met draaifunctie.

SNAP-DOME Schakel flippers.

gesterkt door een honingraat structuur, de flippers zijn zo gevormd, dat ze bijna op elk stuur passen. De breedte van de flipper posities is samen met de knop clusters onderdeel van het traploze schuifmechanisme. De Snap dome schakel flippers geven een goede “klik” bij het schakelen.

TUNING MET DE FUNKYSWITCH™.

De 7-way FunkySwitch™ is een multi-functionele invoer knop, met d-pad, druk-knop, en draai functie. Druk op de tuning knop om het afstel menu op het geïntegreerde display te zien en pas de instellingen aan met de FunkySwitch™.

Tuning Menu toegang.

Je kunt het FANATEC® Tuning Menu bereiken door middel van 1 druk op de knop. Stel je force feedback en andere instellingen af terwijl je rijdt!

Gereedschap vrije QUICK RELEASE.

Geen bout of moer nodig! het verbeterde quick release systeem klemt eenvoudig de adapter vast op de stuuras zonder gereedschap. de adapter is ook te vervangen voor de Clubsport quick release zodat je de High Torque Mode op Podium wheel bases activeert.

De Fanatec CSL Universal Hub kost 149,95 euro en is hier op de website van Fanatec te bestellen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *