We.All.Sim.

Fanatec stuur; hoe kom ik in de andere mode?

Compatibiliteit veranderen

Een Fanatec stuur kan op meerdere systemen functioneren, hiervoor is het echter noodzakelijk om via een knoppen combinatie het stuur in de andere “mode” te zetten. Zo heb je bij de Direct Drive bijvoorbeeld de “CSW compatible” mode. Bij andere sturen heb je dan weer een “Playstation (PS) Mode en een Xbox mode.

Makkelijk

We vonden het tijd om al die sturen op een hoop te gooien, en eens te kijken welke knoppen combinatie je nu moet gebruiken om in de Xbox, CSW en de Playstation mode te komen.
Het is dus altijd een combinatie van 2 knoppen kort tegelijk indrukken, en bij sommige functioneert 1 knop bijvoorbeeld voor de xbox mode, en een andere knop voor een Pc/Playstation mode( maar dat staat in de foto aangegeven).

Links

Voor het gemak hebben we meteen de directe link naar de Fanatec website geplaatst, dus als je een stuur ziet wat je mooi vindt kun je er op klikken om direct naar de Fanatec site te gaan( behalve het Mclaren stuur, deze is niet meer leverbaar)

Podium Button Module Endurance
Deze knoppen combinatie geldt voor alle variaties van het F1 stuur
WRC stuur
CSW module, heeft diverse knoppen combinatie voor de diverse modes
Porsche 918 Stuur
CSL P1
BMW GT2 stuur
Mclaren GT3 stuur

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *