We.All.Sim.

Fanatec Shop

Hieronder een overzicht van diverse Fanatec artikelen.
Je kunt bij ons nog niet iets direct kopen, maar door op de link van het artikel te klikken kom je via ons op de Fanatec website, en daar kun je dan je Fanatec artikelen bestellen en daar ontvangen wij dan weer een kleine vergoeding voor en zo help je ons ook weer een beetje..leuk toch?

Waar begin je ?
Je wil een racestoel in elkaar gaan zetten en daarvoor heb je natuurlijk een stuur en pedalen voor nodig. Ben je dan klaar? nee, eigenlijk niet. Je hebt een wielbasis nodig om je stuur aan vast te maken. Fanatec heeft diverse wielbasissen waar je uit kunt kiezen:

FANATEC Wielbasis DD1 & DD2.
Deze Direct Drive typen zijn de nieuwste toevoegingen bij Fanatec. de kracht en snelheid zijn bij deze types veel hoger en sneller dan bij snaar aangedreven uitvoeringen.
De prijzen van de DD1 beginnen bij €1199,- en de DD2 €1499,-

CSW wielbasis V2.5
De csw wielbasis van Fanatec maakt gebruik van snaar aangedreven techniek en is het hart van je set up. Deze unit zorg voor de force feedback en de trillingen in je stuur.
De prijs van een CSW V2,5 is €549,95

CSL wielbasis Lite voor Xbox/PC en Playstation 4
Er zijn 2 uitvoeringen van deze “lichtere” versie van de CSW, 1 voor de xbox/PC en 1 voor PS4/PC
De xbox/pc versie kost 319,95 en de PS4/PC versie kost 399,95

CSL Elite pedalen en loadcell kit
Pedalen:
CSL Elite Pedalen:
Deze zijn er in 2 uitvoeringen de CSL Elite en de CSL Elite LC
De Elite kost €89,95 en de LC versie kost €219,90


CSL Elite pedalen
CSL Elite Pedalen met Loadcell

Het grootste verschil zit vooral in de toevoeging van een extra pedaal en een rempedaal met Loadcell technologie wat inhoudt dat je een remkracht van 90 kg kan nabootsen.


CSW V3 pedalen:
Deze pedalen zijn er in 2 uitvoeringen, de normale v3 versie en de v3i versie of “inverted”
De v3 pedalen zijn €359,95 en de v3i €599,95

Stuur:
Fanatec heeft een enorm uitgebreide collectie sturen, van officieel replicas van BMW, Porsche en McLaren tot aan formule 1 sturen en drift sturen.
Alle sturen passen op de diverse wielbasissen van Fanatec, dus als je later upgrade kun je gewoon je oude stuur blijven gebruiken!

Prijzen van deze sturen variëren van 199 tot aan 499 euro. klik op onderstaande banner en neem een kijkje op de Fanatec website om de enorme diversiteit aan sturen te zien.

Porsche 911 GT3 Replica

Schakelpook:
Fanatec heeft ook een solide shifter, waarbij gekozen kan worden om het te gebruiken als sequentieel schakelen of in een “H” patroon.
De shifter unit kost €259,95

ClubSport Magnetic Paddle Module:
Fanatec heeft ook Magnetische shifters in het assortiment, Deze kosten €99,95 en kunnen gemonteerd worden op enkele nieuwere stuurwielen, kijk hier wat er compatibel is en waar te bestellen.

Handrem:
Fanatec heeft uiteraard ook hun eigen handrem voor alle rallyfanaten.
De handrem kost €129,95

Laat het ons gerust weten als je via ons iets hebt besteld en we kunnen je altijd helpen mocht je vragen hebben.