We.All.Sim.

Fanalab 1.54.2 is nu beschikbaar

Nieuwe functie: Rev LED’s aanpasbaar

De Led’s op het stuur zijn aan te passen in percentages, maar nu ook in ruwe toeren waardes. Dit zou het makkelijker moeten maken om de juiste grenswaardes voor elke auto in te kunnen voeren. Ook nieuw toegevoegd is de interval balk. Deze bepaalt de knipper snelheid van de led’s als de toeren hun grenswaarden hebben bereikt. Je zou dus nu ook de led’s continu kunnen laten branden. Inbegrepen in de download is een PDF “RPM Values + Adjustable RPM Flash.pdf” genaamd, welke de nieuwe functies in detail uitlegt. Deze goed lezen dus 😉

Belangrijk:

Je bestaande profielen zullen automatisch worden omgezet om de nieuwe toeren functie te ondersteunen. Maak dus zelf eerst een backup van je profielen voordat je de nieuwe Fanalab V1.54.2 voor de eerste keer opstart. je weet tenslotte nooit of het even mis kan gaan, Als je de nieuwe FanaLab voor het eerst start, kan het een tijdje duren voordat het compleet is opgestart. Dit heeft te maken omdat het programma eerst al je profielen omzet zodat het werkt met de nieuwe functie.
Dit zal ook gebeuren als je van game wisselt in de profielen tab voor de eerste keer na de update.

Verbeteringen en probleemoplossingen

  • Opgelost: Wisselen naar mph en kph verschijnt niet direct in de UI.
  • Opgelost: Pedaal vibratie niet bewaard in profiel.
  • Verbeterd: “Dampening” hernoemt naar “Damping”

Link

klik hier om naar de Fanatec pagina te gaan om de nieuwste Fanalab versie te downloaden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *