We.All.Sim.

Setje Heusinkveld winnen?

Studio 397 heeft weer een leuke wedstrijd georganiseerd. “The Peregrine Returns”. Na de livery mod competitie beginnen ze nu met de hotlap competitie als aanloop naar de finale race. De Peregrine valk is that snelste beest op aarde. Deze valk kan snelheden halen boven de 389 km/uur. Deze vogel kan dus makkelijk een moderne race auto zoek rijden. Met z’n ongelooflijke snelheid en beweeglijkheid is deze vogel dus de perfecte ambassadeur voor hun nieuwe e-sport race serie.

HEUSINKVELD PEREGRINE HOTLAP COMPETITIE

PRIJS:

De winnaar van het Heusinkveld Peregrine evenement, dat wordt gehouden op 13 Januari, neemt een set Heusinkveld Sim Pedals Sprint pedalen mee naar huis. Deze high end set, bestaande uit 3 pedalen, laat de gebruiker kennismaken met de volgende evolutie in realisme en aanpassingsmogelijkheden.

SCHEMA

21.12.2020 – 17:00 CET

Hotlap kwalificatie Begint – Maastricht2019 Audi R8 LMS GT3 EVO

03.01.2020 – 23:59 CET

Hotlap kwalificatie eindigt

13.01.2020 – 20:00 CET

Heusinkveld Peregrine Finale Race – Audi R8 LMS GT3 EVO 2019 Peregrine Mod, Maastricht, 30 minuten, open setup, rollende start, formatie ronde, geen pitstops.

FORMAT

Hoe werkt het?

Het evenement start met een hotlap competitie waarbij op het stratencircuit van Maastricht gereden zal worden met een Audi R8 LMS GT3 EVO 2019 auto in rFactor 2.

Hotlap Competitie | Registreer HIER

Rijders kunnen een onbeperkt aantal rondes rijden op de server, waarbij, aan het eind van de hotlap competitie, de 10 snelste rijders zullen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de uit te zenden Heuskinveld Peregrine Mod Competitie race op woensdag 13 January 2021.

Mocht een gekwalificeerde rijder niet mee kunnen doen op deze datum, dan kan Studio 397 een rijder uit de top 10 toegang geven tot de race.

De race zal worden gehouden op het stratencircuit van Maastricht (link hier) waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciaal gemaakte livery mod van de Audi R8 LMS GT3 EVO 2019, dit zijn de 10 winnende liveries van de onlangs gehouden Heusinkveld Peregrine Livery Competitie. De snelste rijder van de hotlap competitie zal eerste keus hebben van 1 van de 10 liveries voor de race. Sim Formula Europe behoud het recht om eventueel extra gasten uit te nodigen om mee te racen.

Race Details:

Auto: Audi R8 LMS GT3 EVO 2019 with Peregrine Livery Mod.

Circuit: Maastricht Street Circuit

Kwalificatie: 20:00 CET – 20 minutes

Race: 20:20 CET – 30 minuten. De race zal vanuit een rollende start beginnen na een formatie ronde. Setup is vrij en mag worden aangepast tussen kwalificatie en de race. De tijd zal 15:00 uur in game zijn, 20 graden vochtigheid, bewolkt en 15 graden Celsius.

De winnaar van de race zal worden gekroond tot Heusinkveld Peregrine 2021 kampioen, en een set Heusinkveld Sim Pedals Sprint mee naar huis nemen.

Minimum leeftijd is 14 jaar.

De 10 finalisten van het Sim Formula Europe 2021 kampioenschap mogen niet meedoen met deze competitie.

Het evenement zal worden uitgezonden via diverse Studio 397 media kanalen..

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *