We.All.Sim.

Automobilista 2 V0.9.2.1 beschikbaar

Update

Deze update is vooral bedoeld om FFB, gedrag en AI te verbeteren. Ook diverse verbeteringen op alle fronten zoals het toevoegen van het opslaan van herhalingen, nieuwe opties voor je HUD.
Tevens is de verlichting aangepast met HDR & klimaat aanpassingen.

Calibreren

Als er substantiële veranderingen worden doorgevoerd is recalibratie noodzakelijk om je FFB weer up to date te krijgen. Dit zal nog wel enkele malen voorkomen om de FFB zo perfect als mogelijk te krijgen.

Er komt nog 1 laatste update voor de FFB ontwikkeling voordat versie 1.0 uitkomt. Dat zal dan ook het einde van de “oude default” profielen zijn. We raden je aan om over te schakelen naar de nieuwe “default” profielen als je dat nog niet gedaan hebt.

Met deze FFB update zal ook de mate van slijtage van flat spots worden geïntroduceerd. Als je dus te hard remt met high performance slicks, zul je dit zeker gaan merken. Verdere ontwikkelingen hierover volgen.

Hou er rekening mee dat je de setups moet resetten om de nieuwe updates te ervaren. Veranderingen in setup worden automatisch opgeslagen en ingeladen wanneer je een auto selecteert. Dit kan dus voor fouten zorgen, omdat de nieuwe update anders werkt. Om dus problemen voor te zijn, moet je dus naar je setup scherm gaan en op “reset to default” klikken. Het beste wat je eigenlijk kunt doen is een nieuw spelers profiel aan te maken en je lokale My Docs/Automobilista 2 folder – te verwijderen. (hou er rekening mee dat al je instellingen hierdoor zullen worden verwijderd).

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *