We.All.Sim.
Automobilista 2

Automobilista 2 update van Reiza Studios

Automobilista 2 update van Reiza Studios

Het is weer de tijd van de maand…Een update van Reiza Studios met allemaal nieuwtjes over Automobilista 2. Hieronder vind je de complete update vertaald naar het Nederlands.

Het is nu een maand geleden dat Automobilista 2 uitkwam in Early release op steam. Over het algemeen zijn er veel positieve reacties van de Simracers community. Iedereen heeft vertrouwen in de toekomst van het spel en de richting waar het naartoe gaat.

Zoals eerder vermeld is Automobilista 2 een project met een lange toekomst. Nu we de eerste hordes hebben overwonnen, zijn we in een betere positie om het spel te ontwikkelen naar zijn volledige potentie.We hopen dat iedereen van de nieuwe ontwikkelingen zal genieten!

Automobilista 2 v0.8.7 komt er aan! – Time Trial is geactiveerd! 

Time Trial
Time trial

Versie v0.8.7 zal uitkomen in Beta vandaag, en na enkele testen, om er zeker van te zijn dat er geen problemen mee zijn, zal het ook in de normale versie van het spel beschikbaar zijn.

Het hoogtepunt van de nieuwe versie is de time trial functie. Deze nieuwe modus geeft iedereen de kans om het op te nemen tegen de beste in een snel rondje rijdend in welke auto/circuit combo dan ook!

Deze nieuwe modus is een doorontwikkeling van het populaire Time Trial uit Automobilista 1. De nieuwe engine die wordt gebruikt geeft echter meer mogelijkheden, zoals het inladen van “ghost laps”( van de beste van het leaderboard of van je steam vrienden)

Versie v0.8.7 zal ook een toevoeging hebben van het Classic 1986 Brazilian Opala Stock Car seizoen, volledig geremasterd vanuit AMS1 met alle auto’s en originele bestickering.

De nieuwe versie zal ook Force Feedback updates hebben en aanpassing aan de AI, naast de normale verbeteringen.

Multiplayer Ontwikkeling

We zijn druk bezig de problemen te herstellen betreffende de multiplayer. Zaken zoals vreemde botsingen tijdens de races worden onderzocht, en opgelost. Vorige updates hebben al enkele zaken verbeterd in de software met betrekking tot botsingen van diverse auto’s, en we leggen momenteel de hand aan de laatste verbeteringen om het probleem volledig uit de wereld te helpen.

De hardnekkige volharding van dit probleem, heeft er voor gezorgd dat de introductie van het Multiplayer rating systeem is vertraagd. maar we zijn druk bezig om dit in te voeren voordat we uit early acces komen.

Volgende week – Kyalami & Sigma P1

Volgende week introduceren we de moderne versie van het Kyalami Grand Prix Circuit, naast de al bestaande Historische 1976 versie.

Het Kyalami Circuit heeft in de afgelopen jaren een complete upgrade gekregen. waardoor het weer in het oog is gesprongen van vele grote motorsport series, nationaal en internationaal. We zijn zeer blij om het stijgende profiel van dit circuit met jullie te vieren, door dit circuit beschikbaar te maken in Automobilista 2. Hopelijk doen we de technische lay-out en de pittoreske schoonheid van dit Zuid-Afrikaanse landschap eer aan.
Hier alvast enkele mooie plaatjes:

De AMS 2 versie van volgende week zal ook een nieuw Braziliaans prototype introduceren; De Sigma P1. Deze imposante wagen debuteerde in 2019 in het Braziliaanse endurance kampioenschap, aangedreven door een machtige Audi V8 turbo motor. De auto zal volledig worden gereviseerd voor het nieuwe seizoen. Ze hopen hiermee de vaste orde van de AJR’s te kunnen uitdagen in de P1 klasse.

Sigma P1

In de toekomst…Mclaren, Lotus & Brabham delen het circuit weer!

We zijn heel blij aan te mogen kondigen dat we een uitgebreide licentie overeenkomst hebben met de meest iconische merken van de motorsport. Mclaren Racing, Classic Team Lotus en Brabham Racing, zullen een aantal van hun klassieke auto’s laten rijden in Automobilista 2.

De eerste lichting zal niet lang op zich laten wachten, waaronder de Lotus 72D, Mclaren M23 en de Brabham BT44 die hieronder afgebeeld staan:

Lotus 72D
Brabham BT44

Deze zullen echter maar het begin zijn, er zijn er nog veel meer waar deze vandaan komen.

Automobilista 2 – Early Access Prijsverhoging

Nu Automobilista 2 een maand uit is in Early Access en ongeveer halverwege op weg naar versie 1, hebben we besloten de huidige 40% korting over de volledige aankoopprijs te verlagen naar 20% als we uitkomen met versie 0.9.0.
Het spel zal beschikbaar zijn met 20% korting van zijn versie 1 prijs (US$ 49.99 / €44.99 / R$ 149,99) tot het einde van de Early Access.

Als je Automobilista 2 nog niet hebt schaf hem dan snel aan nu er nog 40% korting op zit hier op steam!

Nog een ding…..of twee

Maar daarover meer volgende maand 😉

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *