We.All.Sim.

RaceRoom 2019 Porsche 911 RSR & Daytona International Speedway nu beschikbaar!

2019 Porsche 911 RSR

Volgens de ontwikkelaars is de nieuwe Porsche 911 RSR het summum van een endurance-race auto. Klaar voor het FIA World Endurance Championship en het North American IMSA WeatherTech SportsCar kampioenschap. Uitgerust met een 4,2 liter boxer motor, gedraaide aandrijflijn en een nieuw uitlaat systeem, die nu aan de zijkanten uitkomen om betrouwbaarheid te maximaliseren. Deze auto is overduidelijk gebouwd om de zwaarste lange afstand races aan te kunnen.

Daytona

Waar ooit auto fanaten op een zandstrand aan het racen waren, kwam er in 1959 een nieuw complex dat beken zou worden onder de naam: Daytona International Speedway aka. Het circuit is gesitueerd inDaytona Beach, Florida, Verenigde staten. en is bekend om de DAYTONA 500 en Rolex 24 uur van Daytona. De NASCAR Tri-Oval layout is 4.0 km lang en heeft een banking van 31° in de bochten. De Road Course layout, welke gebruikt wordt voor Gt en sport auto races, inclusief infield, heeft 12 bochten en is 5.7 km lang.

Je kunt het circuit en de auto hier kopen. De Porsche kost €3,98, en het circuit kost 4,98

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *