We.All.Sim.

Nordschleife Nürburgring Rfactor 2

Studio 397 heeft eindelijk de langverwachte Nordschleife uitgebracht. verkrijgbaar voor €11,99 in de steam store hier.

De eerste release heeft 4 diverse layouts en later zullen er nog meer toegevoegd worden zonder extra kosten.

Nordschleife “North loop”

De Nordschleife “North loop” dateert terug naar de jaren 1920! Slingerend door het landschap en langs het kasteel van Nürburg en het bijbehorende kleine dorpje, De wegen van de Ring en de scherpe bochten banen zich een weg door het mooie landschap van de Eifel.. De volledige Nordschleife loop is 20.8 km met een hoogteverschil van 300 meter.

Nürburgring Grand Prix

Het voormalige Grand Prix circuit, wat gebruikt werd voor F1 tot aan 2013, blijft nog steeds een mooie plek voor vele spannende races. het is een zeer technisch circuit, waarbij je een goed gevoel voor timing en precisie moet hebben. De eerste bocht is een uitdaging voor je remkunsten!

Nürburgring 24 uur

De 24 Uurs Nürburgring layout is 25km pure endurance. Het circuit begint op het Grand Prix gedeelte( met uitzondering van het Mercedes Arena gedeelte) om dan over te gaan naar de Noord Loop. deze layout gebruikt het meest van beide variaties, waarbij de overgan van modern circuit naar oud circuit samenkomt. Een gedeelte technisch en een gedeelte Old Skool is dit de perfecte layout voor de endurance rijders.

Nürburgring Combined

De ‘Combined’ layout lijkt op de 24 Uurs layout. Het enige verschil is dat in deze layout ook de Mercedes Arena sectie is toegevoegd waardoor deze versie iets langer en nog uitdagender is.

Wij kunnen niet wachten om in de onlangs uitgebrachte McLaren Senna dit circuit te veroveren!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *