We.All.Sim.

Gratis Tatuus car pack in Rfactor 2

Vandaag heeft Studio 397 een gratis car pack uitgebracht voor Rfactor 2.
6 verschillende Tatuus Single seaters worden automatisch gedownload en zijn per direct beschikbaar in het spel.
Deze 6 auto’s racen in diverse klassen over de hele wereld. In europa wordt er geracet met de MSV F3-016 (BRDC Brits Formule 3 kampioenschap), F4-T014 (Italiaans F4 kampioenschap / ADAC Formule 4 / SMP F4 kampioenschap) en WSK F3.T18 (Europees Formule kampioenschap).
In Nieuw Zeeland wordt de FT-50 gebruikt voor de Toyota Racing Series, terwijl men in Azië de F.3 T318 gebruikt voor het F3 Azië kampioenschap. Tot slot worden de Tatuus PM-18 en USF-17 auto’s in Amerika gebruikt voor de Road to Indy kampioenschappen..

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *