We.All.Sim.

Grote update Circuit Zandvoort rFactor 2
Rfactor 2 heeft een grote update gedaan aan het Circuit Zandvoort, waardoor het “2017” circuit up to date is met hoe het er momenteel in 2019 bij ligt..
omdat Zandvoort in 2020 na 35 jaar weer een Grand Prix gaat organiseren zeggen ze er zelf over:

“Ruim zeventig jaar nadat de eerste auto’s over Zandvoort raasden, zal Zandvoort volgend jaar opnieuw het middelpunt zijn van het Formule 1 circus. Wij feliciteren het circuit met het binnenhalen van dit mooie evenement.

Voor iedereen die niet zo lang wil wachten en zelf een keer wil ervaren wat het is om op hoge snelheid door de duinen te racen, hebben we vandaag de meest recente versie van het circuit uitgebracht voor rFactor 2. De 1.0 update van dit klassieke circuit bevat een aantal nieuwe features en is nu gratis te downloaden in de workshop.

Heb je een game PC, bij voorkeur met een stuur en pedalen, download dan nu gratis de demo versie van rFactor 2, de meest realistische race simulatie van dit moment. Uiteraard is Zandvoort ook een onderdeel van deze demo. Je kunt erop rijden in de super snelle McLaren MP4/8, de USF2000, de Radical SR3 RSX of de Nissan GT500. Naast Zandvoort kun je ook de circuits van Silverstone, Indianapolis en Toban uitproberen.”

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *