We.All.Sim.

iRacing Seizoen 3 Build Update

Seizoen 3

Seizoen 3 voor iRacing is beschikbaar, deze update brengt, onder andere, de volgende nieuwtjes met zich mee:

– 6 nieuwe auto’s
– 1 opnieuw gescand circuit
– 1 ge-update circuit
– gelimiteerde banden sets
– nieuwe banden voor diverse auto’s
– nieuwe AI content
– meerdere auto’s die het nieuwe schade model gebruiken
– XAudio2

En nog veel meer! Welkom bij iRacing 2020.
Dus wat zijn dan al die toevoegingen en veranderingen? lees verder!

1987 Auto’s:

De langverwachte Chevrolet Monte Carlo en Ford Thunderbird uit de NASCAR Cup Serie van 1987 maken hun debuut in iRacing.

Ford F-150:

Voor de eerste keer in iRacing kun je plaatsnemen achter het stuur van een Ford F-150 in het NASCAR Gander RV & Outdoors Truck kampioenschap, en kijk of jij de skills bezit om te winnen in de C-klasse competitie.

Straten Circuit Racers:

Werk je omhoog op de Road to Indy ladder met de eerste 2 auto’s op weg naar de NTT IndyCar Serie.
De USF-17 (gebruikt in US F2000) en de PM-18 (gebruikt in Indy Pro 2000). Als je meer van GT racing houdt: De BMW M4 GT4 maakt z’n debuut in de iRacing IMSA Michelin Pilot Challenge.

Circuit Updates:

De herontwikkelde Kentucky Speedway, met het circuit’s meest recente circuit wijziging, zal gratis beschikbaar zijn voor de mensen die de huidige versie al in hun bezit hebben. Ook is het circuit van Road America aangepast met nieuwe updates.

Race Control Updates: 

Beginnend bij seizoen 3 zullen gelimiteerde bandensets het nieuwe normaal zijn in diverse officiële races. Dit zal ook beschikbaar zijn voor Hosted en League evenementen. Let ook op voor andere Race Control updates zoals kortere gele vlag situaties op superspeedways en drive-through straffen.

Banden en schade Updates: 

Zeven nieuwe auto’s, inclusief de NASCAR Cup Serie auto’s en de Porsche 911 GT3 Cup, zullen gebruik maken van iRacing’s Nieuwe schademodel.
Stock cars, trucks, en diverse straat auto’s hebben ook banden updates ontvangen.

Audio Updates: 

Next level Audio, met de langverwachte XAudio2 API, iRacing’s nieuwe audio systeem. in de aankomende maanden kun je nieuwe en verbeterde geluiden verwachten. Diverse updates zullen alles op audio gebied gaan verbeteren. Je kunt overschakelen naar XAudio2 API via Direct Sound system in het Opties menu. 

Visuele Updates: 

Ons nieuwe belichting camera systeem en camera schud systeem zijn onderdeel van een plethora aan nieuwe grafische updates. Camera’s passen nu automatisch hun belichting aan gebaseerd op het beeld wat er wordt gecaptured. Camera schud effecten zijn beschikbaar voor statische en dynamische camera’s. Het auto belichtingssysteem werkt alleen als HDR ook aanstaat.

AI: 

4 nieuwe auto’s en 8 nieuwe circuits zijn beschikbaar voor AI wedstrijden. inclusief de nieuw toegevoegde Road to Indy auto’s, De BMW M4 GT4, 5 NASCAR Cup Serie circuitss, en meer.

Beta UI: 

Diverse performance en interface verbeteringen zijn beschikbaar voor de Beta UI. Inclusief een nieuw race start-up laad system en scherm dat het laadproces laat zien.

Nog geen iRacing?, neem een abonnement en beleef alle vernieuwingen zelf!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *