We.All.Sim.

Assetto Corsa Competizione Simraceweb Server

Server

We hebben het de afgelopen tijd goed getest en vanaf vandaag is de Assetto Corsa Competizione Simraceweb Server elk weekend online!.

Wekelijks

We zullen elk weekend nieuwe circuits selecteren en af en toe leuke race evenementen organiseren.

Waar?

Als je Assetto Corsa Competizione opstart dan selecteer je vanuit het beginscherm de optie “multiplayer”. In Multiplayer kun je rechtsonder klikken voor alle beschikbare servers. In het nieuwe scherm wat volgt kun je dan bij de zoekfunctie “simraceweb” invullen, en dan zal daar onze server tevoorschijn komen. Klik dan rechtsboven op connect en je bent erbij voor de race.

Race

De race bestaat uit een practice van 10 minuten gevolgd door een kwalificatie van 10 minuten. Daarna begint een 20 minuten durende race. Denk eraan..Een race wordt niet gewonnen bij de eerste bocht!!! Geef elkaar de ruimte!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *