We.All.Sim.

GT Rivals e-sport competitie in ACC

De komende weken gaan veel “real life” racers het opnemen tegen diverse e-sport racers. SRO Motorsports America zal met Assetto Corsa Competizione elke week gaan racen. dit zal via twitch, Facebook, en SymTV te volgen zijn.

Het schema zit er momenteel als volgt uit:

  • 12 April – Laguna Seca Raceway (USA)
  • 19 April – Misano (Italy)
  • 26 April – Paul Ricard (France)
  • 3 Mei – Spa Francorchamps
  • 10 Mei – Suzuka
  • 17 Mei – Barcelona
  • 24 Mei – Mount Panorama
  • 31 Mei – Kyalami 

De races beginnen in Nederland om 20:00 uur ’s avonds. Dit is wel weer eens wat anders dan andere events, omdat die meestal gebruik maken van R-factor of iRacing.. Dus .. als je je verveelt, zou ik zeker eens een kijkje nemen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *