We.All.Sim.

Dirt 5 aangekondigd

Dirt 5 aangekondigd

Tijdens de Xbox Reveal presentatie heeft codemasters de eerste beelden laten zien van hun nieuwe Dirt titel: Dirt 5. In de onderstaande trailer kun je zien dat het toch een compleet ander spel gaat worden dan bijvoorbeeld een Dirt 2.0

Uitdaging

Desalniettemin zal het voor velen weer een verademing zijn om te weten dat ze nog maar tot oktober moeten wachten totdat dit nieuwe deel uitkomt. Het zal wel weer een uitdaging zijn om je perfecte race te rijden maar oefening baart kunst!.

Meer info kun je bekijken op de site van codemasters zelf

Dirt 5 Stampede gameplay

Codemasters heeft gameplay vrijgegeven van hun nieuwste Dirt titel die in oktober zal verschijnen. In de YouTube video is de Stampede time […]

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *