We.All.Sim.

Must have apps voor Assetto Corsa

DE Apps voor Assetto Corsa

Nu je tijdens de quarantaine veel tijd besteed in je simulator, is er ook tijd om eens te kijken naar de diverse apps die je gebruikt in Assetto Corsa, alhoewel het spel geen updates meer krijgt, krijgt het nog steeds erg veel apps en modificaties vanuit de community. Buiten Content Manager en Sol, die je natuurlijk al hebt geïnstalleerd, zijn de onderstaande apps ervoor gemaakt je racen aangenamer te maken.

Helicorsa
Sidekick
Setup Market
RSR Live Timing

Helicorsa geeft je een overzicht van de auto’s om je heen, van bovenaf gezien. Omdat je niet altijd om je heen kunt kijken als je aan het racen bent, geeft deze app je extra hulp om dus te zien wat er om je heen gebeurd.

Helicorsa

Sidekick laat je in 1 handige app zien wat je wil zien, denk aan bandentemperatuur, snelheid, drs, ers, etc..je kunt hier enorm veel zelf mee configureren.

Sidekick

Setup Market, waarom zelf het wiel uitvinden, als anderen het al voor je gedaan hebben. The setup market is een handige app, waarbij je setups kunt delen met anderen, maar dus ook zelf kunt downloaden. Ideaal dus om setups van anderen te testen en kijken waar je nog kunt verbeteren.

Setup Market

RSR Live Timing, zou eigenlijk in 2018 stoppen, maar gelukkig gaan ze nog steeds door. Waarom dit zo een leuke app is? Dit is gewoon de must have voor iedere racer. Als je dit geïnstalleerd hebt kun je jouw tijden vergelijken met iedereen die zichzelf bij de live timing app heeft aangesloten, momenteel bijna 38.000 gebruikers!
Je weet dan meteen of je inderdaad wel zo snel bent als je zelf hoopt ;-).

RSR Live Timing

Uiteraard gebruiken we zelf al deze apps, en hopen dat jullie er ook je voordeel mee kunnen doen.
Er zijn nog veel meer apps beschikbaar voor Assetto Corsa, de een nog handiger als de ander. Veel kun je er bijvoorbeeld vinden op racedepartement. Klik hier om een kijkje te nemen.

Mods

Onlangs hadden we hier natuurlijk al diverse sites opgegeven, waar je goeie mods kunt downloaden zoals auto’s en circuits.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *