We.All.Sim.

Content Manager, of, hoe maak je Assetto Corsa nog gaver!

De ervaren Assetto Corsa gebruikers maken er al jaren gebruik van, content manager. Maar als je nog niet zo lang Assetto Corsa speelt en je vraagt je af hoe iedereen toch al die Mods (modificaties) installeert, lees dan maar verder.

Content manager is een heel veelzijdig programma waarmee je Assetto kunt spelen zonder dat je de game zelf hoeft op te starten( dat doet de content manager voor je). Het leuke van content manager is dat het eigenlijk een uitbreiding is die ervoor zorgt dat je ineens veel meer kan doen dan met het basis spel. Denk bijvoorbeeld aan nacht races, regen, mist of sneeuwbuien!. Dit kun je allemaal vanuit content manager instellen.

Op het eerste gezicht lijkt het misschien heel ingewikkeld, maar als je de instructies volgt die er op internet te vinden zijn, schiet het al heel snel op, en zul je in de kortste keren alleen nog maar CM (Content Manager) gebruiken.

Klik hier om CM te downloaden, het programma kost in principe niks, maar je kunt eventueel een vrijwillige donatie doen, waarbij er dan enkele features meer beschikbaar zijn en je ondersteunt de maker van het programma.

De basis uitleg over hoe het werkt.

Het volgende wat je moet hebben is SOL!, dit zorgt ervoor dat je diverse weertypes kunt inladen en dag en nacht races kunt rijden.
Klik hier om naar de pagina van Racedepartment te gaan om te downloaden en de uitleg te lezen.
Ook is er een Nederlandse installatiehandleiding beschikbaar.

Succes met het installeren en vraag me gerust voor advies!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *