We.All.Sim.

Grid Seizoen 3 beschikbaar vanaf 15 April

In navolging van de Hot Hatchback serie van seizoen 1, en de track day super cars van seizoen 2, is het nu tijd voor seizoen 3, met daarin track day hypercars en een nieuw circuit. De Ultimate edition gebruikers kunnen vanaf 15 April gebruik maken van deze toevoeging zodra het beschikbaar is, en degene met het basis spel kunnen ook uitkijken naar een paar leuke gratis extra’s.


Voor Ultimate Edition en seizoen 3 bezitters zijn deze 4 auto’s beschikbaar in alle spel varianten. Voor alle GRID spelers is de Bugatti Veyron 16.4 Super Sport beschikbaar als leenauto in Multiplayer.

Buiten deze 4 mooie hypercars zijn er ook nog 2 bonus auto’s beschikbaar voor alle spelers, ongeacht welke versie van GRID je speelt.

Deze twee Super GT iconen zijn enorm leuk om in te rijden en klinken net zo goed als dat ze eruit zien. Beide auto’s zijn beschikbaar voor races in freeplay en in multiplayer.

Het Circuit:
Suzuka. Geliefd bij fans en coureurs, met z’n uitdagende bochten en hoge snelheidspunten. Dit is een circuit waar iedereen blij van zal worden.

Het maakt niet uit welke van de 6 varianten je besluit om op te racen, elk van de 9 diverse weercondities en tijdzones zijn beschikbaar voor alle GRID spelers.

Customization
Net zoals in seizoen 1 en 2, zijn er ook weer diverse aanpassingsopties toegevoegd voor de ultimate edition bezitters.

● 14 nieuwe liveries
● 6 nieuwe livery patronen
● 5 nieuwe speler cards
● 5 nieuwe speler banners

Verder zijn er nog diverse aanpassingen gedaan; zo zijn er verbeterde beloningen ingevoerd, waardoor je meer verdient als je de race wint, en zijn er nieuwe achievements beschikbaar.

Originele bericht kun je hier lezen in het engels.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *