We.All.Sim.

Nieuwe Menu items!

Zoals jullie misschien is opgevallen hebben we 2 menu items toegevoegd.

Setups: hier kun je zien wat je eventueel kunt doen als je auto zich op een bepaalde manier gedraagt. Misschien moet je de rijhoogte veranderen of bandenspanning aanpassen. Een overzicht vind je daar dus nu. Dit overzicht is oorspronkelijk in het Engels geschreven voor iracing, maar is nu vertaald naar het Nederlands, en eigenlijk ook te gebruiken voor alle andere sim race games.

Fanatec Stuurinstellingen: Hier kun je voor alle diverse simrace games de stuurinstellingen en FFB instellingen per game en platform vinden. Heb je een Fanatec DD1, csw 2 of 2,5, of een CSL Elite, en wil je weten hoe je je wielbasis moet afstellen voor Assetto Corsa? of voor een F1 game? klik op het spel en je zult een heel overzicht zien van de diverse apparaten van Fanatec en de juiste basisinstellingen.

Veel plezier!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *