We.All.Sim.

Fanatec CSL Elite Versie 1.1

De Csl elite is het “instap”model bij Fanatec.
Ze hebben deze nu een upgrade gegeven naar versie 1.1, dit houdt in dat dit model nu dezelfde specificaties heeft als de CSL elite PS4 versie( maar niet compatibel is met de PS4).
De voornaamste veranderingen zijn: verbeterde Force Feedback, ge-upgrade voorkant (andere faceplate), zilverkleurige bovenkant, en Fanatec logo’s aan de zijkant.
Dit brengt het model op bijna hetzelfde niveau als de CSW V2.5 die een stuk duurder is. Wat is dan het verschil? wij zochten het even uit:

De CSL Elite 1.1 en de CSW V2.5 maken gebruik van dezelfde electronica en motor. Dit betekent dat ze gebruik maken van de verbeterde karakteristieken van de V2.5 t.o.v de V2. waarbij de nadruk dan vooral ligt op de “drift mode” wat voor een verbetert vrijer stuur zorgt zonder gebruik te maken van een statische demper.
Echter blijft de V2.5 nog steeds een ” high-end” apparaat, omdat het gebruik maakt van een heel ander riem aandrijf systeem, evenals duurzamere onderdelen (meer onderdelen van metaal). De V2.5 is preciezer, maakt gebruik van een ander overbrenging ratio waardoor er een hogere output ontstaat.
klik op de afbeelding om meer informatie te zien op de  Fanatec website:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *